Kosár

Az Ön kosara üres.

Csináld magad DIY

Ön szeretné megépíteni saját öntözőrendszerét?
Akár kihívásról, akár költséghatékonyságról legyen szó….
Mi segítünk!

Egy öntözőrendszer a legtöbb esetben, hosszú távú beruházás.
A megvalósítás során nemcsak az összeszerelés rejthet veszélyeket magában, ugyanis egy hibás tervezést követően, már a kivitelezés előtt borítékolható a kudarc.
Szakembereink egy része már a 90-es évektől az öntözési szakmában tevékenykednek, ez idő alatt sok tapasztalatot gyűjtöttek össze.
Igyekszünk a nem szakmabeli vásárlóinkat is buzdítani a saját kivitelezésre, de semmi esetre sem az önálló tervezésre. Egy öntözőrendszernél az, hogy működik, nekünk kevés. Az csak fél siker! Számunkra ugyanolyan fontos az üzembiztonság, optimalizáltság, kezelhetőség, üzemeltetési költséghatékonyság. Legyen szó akár szántóföldi vagy növényházi öntözésről, kiskerti vagy ültetvény öntözésről, de akár park vagy sportpálya öntözésről is. Igyekszünk minden öntözőrendszernek megadni az esélyt, hogy jó öntözőrendszer legyen belőle.

 

Mi ezt hogyan csináljuk?

 1. lépés: Tervezés, árajánlat.
  Megtervezzük öntözőrendszerét (lsd.:Tervezés, árajánlat (katt)) majd elküldjük Önnek díjmentes árajánlatunkat. Ha Ön saját maga megpróbálná elvégezni a kivitelezést, már az ajánlat kérő űrlapon érdemes azt jelezni. Tervező kollégáink ilyenkor úgy állítják össze a termékek listáját, hogy Önnek minél kevesebb, vagy egyáltalán ne kelljen speciális szerszámot használnia a kivitelezés során.
 2. lépés: Megrendelés, szállítás.
  A megrendelést követően öntözőrendszerét, és a hozzá tartozó szerelési segédletet szállítjuk, vagy telephelyeink bármelyikén átvehető. Amennyiben személyesen veszi át, kollégáink igény esetén részletes tájékoztatást adnak, a telepítésre.
 3. lépés: Igény vagy probléma esetén szakmai segítségnyújtás.
  Ha elakadna a kivitelezés folyamán, díjmentesen, telefonos szakmai segítséggel állunk rendelkezésére.
  Ha a telefonos segítségnyújtás sem lenne elegendő, vezetőszerelőt biztosítunk a projekt befejezéséhez. Vezetőszerelőnk egyéni megállapodás alapján tudja segíteni a kivitelezést, (többinyire óradíj + kiszállás formájában).

 

Főként nagyobb mezőgazdasági projekteknél lehetőség van arra is, hogy levezessük Ön helyett saját beruházását, akár óradíjas elszámolásban is.
Mit is takar ez pontosan?
Tervezés, árajánlat, megrendelés, szállítást követően vezetőszerelőnk/szerelőink, a szaktudást igénylő munkafeladatokat (elosztók, szűrőtelepek, automatizálások kiépítése, összeszerelése …stb. ) elvégzik. Ezt követően, a megrendelő által megnevezett személyt / személyeket betanítják a rendszer üzemeltetésére, a további hátralévő munkafolyamatokra. A szaktudást nem igénylő feladatokat átbeszélik, aprólékosan megmutatják (csepegtető csövek kifektetése vagy kordonra akasztása ültetvényeken, csepegető elemek beépítése növényházakban…stb) . Szükség esetén ellenőrzik, tesztelik.

Telefonos szaktanácsadásunkkal folyamatosan, díjmentesen rendelkezésre állunk.

Ez a fajta projekt megvalósítás nagyon költséghatékony.
Főként nagyobb területek esetén működik jól, ahol helyben rendelkezésre állnak saját alkalmazású segédmunkások, és a szakember jelenlétét csak addig kell megfizetni a munkaterületen, ameddig valóban elengedhetetlen.

 

Tervezés, árajánlat (katt)