Kosár

Az Ön kosara üres.

Rólunk

A Tó és Öntözés Kft.-t családi vállalkozásként, 2009-ben alapítottuk.

A cég olyan szakembergárdával indult, akik már akkor 10-14 éves öntözési gyakorlattal rendelkeztek. Ezek a szakemberek vezették be Magyarországon a most forgalmazott csepegtetők, mikro- és miniszórók jelentős részét. Ezekből a mikroöntözési anyagokból a hazai körülményeknek és finanszírozási lehetőségeknek megfelelő technológiákat állítottak össze az akkori Öntözési Kutató Intézet segítségével. A víztakarékos speciális öntözési technológiák fejlesztése folyamatosan történik, hogy minden vásárló a számára ideális öntözést kaphassa.

Kizárólagos képviseletet nem vállalunk, mert így minden elkötelezettség nélkül bármelyik csepegtető, vagy szórófejes technológiát bármelyik kiegészítővel, öntözőcsővel, csatlakozóval, tápoldatozással forgalmazhatjuk és telepíthetjük. A kizárólagosság nem korlátoz minket abban, hogy több mint 20 külföldi gyártótól importáljuk, a hazai beszállítók mellett.

Kiemelten fontos számunkra az alkatrészellátás, szaktanácsadás és a szervízszolgáltatás megléte, és folyamatossága.

Az öntözőrendszereket árajánlathoz ingyenesen megtervezzük, és vásárlás esetén szerelési vázlatot adunk. Igény szerint a kivitelezést elvégezzük, vagy a saját kivitelezéshez vezető szerelőt küldünk.

Árukészletünket úgy alakítjuk, hogy egyszerre akár több nagy projekt teljes anyagát azonnal készletről tudjuk szállítani.

A hatalmas választékból a műszaki paraméterek, a minőség, a vásárló igénye, a költséghatékonyság figyelembe vételével állítjuk össze ajánlatainkat. Márkafüggetlenségünk óriási előnyt jelent, mert egyik gyártó sem határozhatja meg, hogy mit tegyünk a projektekbe. Nem kell felesleges, esetleg alkalmatlan anyagot eladni a termelőnek, így csak azt adjuk, amire szüksége van, és tudja használni.

Az automata öntözőrendszerekhez is a teljes választékot - Hunter, RainBird, K-Rain, Toro - forgalmazzuk és telepítjük, szintén márkasemlegesen, a házikertektől kezdve, közparkokig, sportpályákig.

A Tó és Öntözés Kft neve is utal tevékenységére. Már az alapításkor jelentős igény jelentkezett a kertépítők részéről a tóépítési anyagokra. A tótechnikában szintén márkasemlegesen dolgozunk és a tóépítéshez saját technikát fejlesztettünk ki.

Felkészültünk arra, hogy minden vásárlónk, legyen az magánszemély, gazdaboltos, kertépítő, szerelő, minden öntözési és tótechnikai anyagot tőlünk egy helyről beszerezhessen a lehető legkedvezőbb áron.

Kereskedő, kivitelező, viszonteladó, kertépítő partnereinket, amennyiben igénylik, betanítjuk, folyamatosan segítjük és szerződés alapján termékenként eltérő, jelentős árkedvezményt biztosítunk részünkre.

2019-től a Tó és Öntözés Kft. tekinthető piacvezetőnek Magyarországon a mikroöntözés tekintetében.